SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
Bli medlem i Rågsveds IF
BLI MEDLEM
Om Rågsveds IF
Rågsveds IF är en idrottsförening som har målsättningen att vara det självklara valet för idrottsintresserade barn, ungdomar och vuxna i Hagsätra och Rågsved med omnejd. 
 
Vi vill nå så många som möjligt - så länge som möjligt - i en så bra verksamhet som möjligt!
 
Vår verksamhet följer Barnkonventionen, Rågsveds IFs Värdegrund, specialidrottsförbundens riktlinjer samt föreningens interna sportsliga styrdokument.
 

Under 2024 erbjuder vi verksamhet i idrotterna fotboll, basket, volleyboll & dans.

 
 
 

Se respektive flik i toppmenyn här på hemsidan för kontaktuppgifter eller för att hitta information om material, avgifter etc. 

 

GRÄSROTEN

Stötta Rågsveds IF genom gräsroten här!

 

Rågsveds IF i media
HÄR hittar du länkar där Rågsveds IF förekommit i media senaste åren
Anmälan öppen till Camp Brazil 2024!
2024-04-16 12:13

Välkommen CAMP BRAZIL 2024! 

Under vecka 25 och 26 bjuder vi in alla fotbollsintresserade barn 7-12 år (födda 2016-2012) till en rolig och lärorik fotbollsvecka. På vår sommarfotbollsskola kommer deltagarna att få träna sina färdigheter, utveckla sitt spel och framför allt ha riktigt kul tillsammans på planen.

Detta året kommer campen att genomföras i samarbete med Samba Football Academy och ha en tydlig brasiliansk prägel där vi lär ut den vackra brasilianska fotbollen "O jogo Bonito" tillsammans med värdegrundsutbildningen Bonito Lifestyle. Konceptet förenar det bästa ur brasiliansk fotboll och kultur med modern idrottspsykologi och spelarutvecklingsteori.

Vi har engagerade och utbildade tränare som kommer att guida och inspirera alla deltagare i sin utveckling. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat fotboll i flera år så kommer du att få utmanas och utvecklas under sommarfotbollsskolan.

Campen pågår mellan kl.9-15 med möjlighet till extra omsorg kl.8-9 samt mellan kl15-16 vid behov. Viktigt att ange detta vid anmälan. Barnen kommer att serveras en näringsrik lunch samt mellanmål under campen. 

Anmälan är öppen till den 15 maj men vi rekommenderar att man anmäler sig snabbt för att vara säker på att få plats. 

Kostnad
v25: 600 kr (4 dagar)
v26 750 (5 dagar)

Alla barn får en CAMP BRAZIL T-shirt! 

ANMÄL DITT BARN HÄR!
OBS! Begränsat antal platser

Varmt välkommen med er anmälan!

Campen genomförs med stöd av Familjebostäder, Stockholmshem, Svenska bostäder, ICA Supermarket Högdalen och Max Hamburgare

Damlaget premiärspelar på hemmaplan
2024-04-12 09:40

Så var det dags för damlaget att inleda seriespelet och får i år möjligheten att göra detta på hemmaplan. 

För motståndet står inga mindre än förra årets seriekollega Mälarhöjden Hägersten FF så vi har ett intensivt söderortsderby att vänta.

 

Matchstart söndag 16:00 på Hagsätra IP

 

Varmt välkomna att stötta damerna till 3 poäng. Cafeterian kommer att vara öppen. 

Forza Rågsved! 

Hemmapremiär för herrlaget
2024-04-05 15:03

Så har vi äntligen kommit till dagen då det är dags för hemmapremiär för herrlaget i division 3 södra Svealand. För dagen står Hanvikens SK för motståndet och vi ser fram emot en intensiv och fartfylld drabbning på Hagsätra IP. 

 

Matchstart 20:00 fredag 5 april på Hagsätra IP

 

Kom och stötta Råggan till 3 poäng!

Cafeterian är öppen.

 

Forza Rågsved! 

 

 

 

 

Möt Rågsveds IFs nya basketutvecklare
2024-03-26 11:31
Från vänster: Iskias Araya & Brian Kumbi

Rågsveds IF gör under 2024, med stöd av Svenska basketförbundet, en satsning på att etablera basketverksamhet för barn och ungdomar 10-20 år och ska på detta sätt komplettera och bredda utbudet av idrottsaktiviteter som erbjuds i området. 

 

Nu är de första och viktigaste pusselbitarna på plats i form av de nytillsatta basketutvecklarna Iskias Araya och Brian Kumbi. 

 

Iskias är uppvuxen i Rågsved och är veteran från Fryshuset, där han bidrog till fyra SM-guld och två Scania Cup (nordisk titel), samt spelade i landslaget. Som creative director för Hoop Dreams driver Iskias svensk baskets framsteg genom gräsrotsarbete. Han är stolt över att ansluta till Rågsved IF som basketutvecklare, med ett fokus på att forma framtidens strategi. 

 

Brian är även han uppvuxen i Rågsved med en framträdande basketkarriär. Brian har gjort avtryck på landslagsnivå men också vid Hillcrest Academy i Phoenix, Arizona, där han lockade till sig intresse från Division 1-skolor, väl hemma i Sverige. Med fyra SM-guld och två Scania Cup (nordisk titel) under bältet, arbetar han nu som Head of Marketing för Hoop Dreams. I denna roll driver han framgångsrikt organisationens marknadsföringsstrategier och stärker svensk basket från grunden. Hos Rågsved IF är hans kompetens ovärderlig, med fokus på operativt arbete för att utveckla och främja sporten i lokalsamhället.

 

Varmt välkomna till Rågsvedsfamiljen! 

Lyckad cup på Hagsätra IP!
2024-03-25 12:43

I helgen gick den första upplagan av ICA Supermarket Högdalen av stapeln på Hagsätra IP där vi både fick se de minsta barnen spela några av sina första fotbollsmatcher och de äldre slipa på formen inför seriestarten. Gemensamt för samtliga matcher var att de spelades med stor glädje och med idel hejarop från föräldrar. 

 

Vi kan nog med stor sannolikhet säga att denna cup kommer att bli ett årligt återkommande inslag av fotbollsåret i Rågsveds IF.

 

Stort tack till alla lag, domare och funktionärer som bidrag till två härliga cupdagar på Hagsätra IP! 

BLI MEDLEM