SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
Avgifter

Rågsveds IF har som ändamål att vara en förening för alla i Rågsved och Hagsätra med omnejd. Därför ska storleken på plånboken inte vara ett hinder för att spela fotboll hos oss. Med bakgrund av detta har vi valt att ha låga avgifter för att delta i våra aktiviteter. Skulle det vara så att man ändå inte har råd försöker vi alltid hjälpa våra medlemmar att söka medel från olika fonder mm (se stycket nedan vart du kan vänd dig för att få ekonomisk hjälp). 

 

Avgifter säsongen 2023

 

Medlemsavgift

300 kr/år

 

 

Träningsavgift

 

Alla medlemmar 6-9 år

800 kr/år

Alla medemmar 10-12 år

1 000 kr/år

Alla medlemmar 13-14 år

1 200 kr/år

Alla medlemmar 15-19 år

1 800 kr/år

 

 

 

Medlemsavgiften faktureras i sin helhet i december månad. Träningsavgifterna kommer att faktureras för vårtermin respektive hösttermin i 2 lika stora delar. Alltså kommer en medlem som under 2023 fyller 10 år att faktureras 800 kr i december månad för medlemsavgiften samt träningsavgift för vårtermin och sedan faktureras 500 kr i juli, och då endast för träningsavgiften för höstterminen.

På föreningens årsmöte 8 februari 2023 fastställdes medlemsavgiften till 100kr/år, vilket börjar gälla från och med 1 juli 2023.

 

Möjlighet finns att betala direkt, via faktura eller delbetalning. 

Vänligen kontakta kansli eller styrelse vid frågor.

För dig som inte har råd

I Rågsveds IF ska alla som vill ha möjlighet att idrotta. Ingen ska behöva avstå på grund av att man inte har råd. Därför gör vi allt för att ha så låga avgifter som möjligt. 

 

Har du ändå inte råd finns det hjälp att få. Se länkar nedan till olika organisationer som erbjuder ekonomsisk hjälp för att täcka aktivitetsavgifter. Hör av dig om du nehöver hjälp med din ansökan. 

 

Idrottshjälpen:

https://idrottshjalpen.aktivskola.org/ 

 

Majblomman:

https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/ 

 

StFF Ungdomsfond

https://www.stff.se/nyheter/2022/februari/ungdomsfonden/
(Söks mellan 15 februari – 31 mars)

 

Idrott för alla

https://idrottforalla.org/stipendieansokan/