SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
Sponsra Rågsveds IF och var med på vår resa!

Rågsveds IF är en idrottsförening som i huvudsak bedriver idrottsverksamhet och har som mål att vara det självklara valet för fotbollsintresserade barn, ungdomar och vuxna i Hagsätra och Rågsved med omnejd.

 

Vi vill nå så många som möjligt - så länge som möjligt - i en så bra verksamhet som möjligt!

 

Glädjen att idrotta är grunden i all vår verksamhet men Rågsveds IF har också som mål att internt i klubben samt med olika samarbeten kunna erbjuda en kvalitativ utbildning för alla oavsett ambition och sportslig utvecklingsnivå. Därför har vi satsat på att ha en stark organisation, en tydlig utbildningsplan samt välutbildade, drivna och meriterade sportchefer och ledare. Vi har också arbetat hårt för att erbjuda en av Stockholms lägsta avgifter.

 

Vår verksamhet följer Barnkonventionen, Idrottens styrdokoment, Rågsveds IF:s Värdegrund samt föreningens interna sportsliga styrdokument. 

 

Utöver den ordinarie verksamheten bedriver Rågsveds IF ett omfattande arbete för att stärka civilsamhället och öka tryggheten i området.

 

Vårt samhällsstärkande arbete innefattar:
  • Öppen drop-in verksamhet på kvällar och lov (ex fotboll, basket, dans, volleyboll mm)
  • Samverkan med kommun, skola, fritidsgårdar samt lokala föreningar för att erbjuda trygga och meningsfulla fritidsaktiviteter för barn och ungomar. 
  • Trygghetsarbete i form av trygghetsvandringar etc.
  • Läxhjälp

 

Är ditt företag intresserat av att stödja Rågsveds IF:s verksamhet och arbete i området? Föreningen kan idag erbjuda en rad olika exponeringsmöjligheter som matchar din företagsprofil och ekonomi!