SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
FOTBOLLSSKOLA FÖR KILLAR & TJEJER FÖDDA 2017-2018
 

Om fotbollsskolan

I Rågsveds IFs fotbollsskola ges barnen en introduktion till fotboll där fokus läggs på glädje, lek och barnens individuella fotbollsutveckling. Syftet är att deltagarna ska få en positiv och glädjefylld första upplevelse av idrotten för att sedan kunna fortsätta sin fotbollsresa i Rågsveds IF.

 

Verksamheten bedrivs enligt svensk fotbolls riktlinjer och med utbildade ledare.

 

INFO

SÖNDAGAR KL.10-11 FÖR BARN FÖDDA 2016-2018

16 april - 18 juni på Hagsätra IP

Kostnad: Gratis första 2 veckorna, därefter 200 kr (faktureras)

 

ALLA BARN SOM DELTAR FÅR EN T-SHIRT & EN VATTENFLASKA! 

 

Rågsveds IF:s syfte

Rågsveds IF har som ambition att vara det självklara klubbvalet i Vantör samt att kunna erbjuda en långsiktig spelarutbildning för alla oavsett ambition och sportslig utvecklingsnivå.

 

Bakgrund

Rågsveds IF bildades 1958 i samband med fotbolls-VM i Sverige. Ett mästerskap som vanns av det tekniska och publikfriande Brasilien. Brassarna inspirerade en hel fotbollsvärld och så även ungdomen i Rågsved och Hagsätra, vilket ledde till att Rågsveds IF bildades. Föreningen växte sig snabbt starkare och har alltid varit ungdomens självklara val i området. Genom åren har klubben fostrat flera framgångsrika spelare och ledare till elitnivå.