SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
Bli medlem i Rågsveds IF
BLI MEDLEM
Om Rågsveds IF
Rågsveds IF är en idrottsförening som har målsättningen att vara det självklara valet för idrottsintresserade barn, ungdomar och vuxna i Hagsätra och Rågsved med omnejd. 
 
Vi vill nå så många som möjligt - så länge som möjligt - i en så bra verksamhet som möjligt!
 
Vår verksamhet följer Barnkonventionen, Rågsveds IFs Värdegrund, specialidrottsförbundens riktlinjer samt föreningens interna sportsliga styrdokument.
 

Under 2024 erbjuder vi verksamhet i idrotterna fotboll, basket, volleyboll & dans.

 
 
 

Se respektive flik i toppmenyn här på hemsidan för kontaktuppgifter eller för att hitta information om material, avgifter etc. 

 

GRÄSROTEN

Stötta Rågsveds IF genom gräsroten här!

 

Rågsveds IF i media
HÄR hittar du länkar där Rågsveds IF förekommit i media senaste åren
Förändringar i dam-staben
2024-05-17 09:21
Nya huvudtränaren Dag Appelgren

Under de senaste veckorna har det skett stora förändringar i dam-staben då sportchef Rikard Strobel och tränare Putte Frejd lämnade sina poster. 

De båda har gjort framträdande insatser för laget och har varit starkt bidragande till klubbens avancemang till division 2 samt den den fina fjolårssäsongen som slutade med en tredjeplats. Rågsveds IF önskar dem båda stort lycka till framöver.

 

Klubbchef Tobias Tegnestrand tillträder nu som tillförordnad sportchef för damlaget och har som första åtgärd plockat in Rågsvedsbekantingen Dag Appelgren som ny huvudtränare. Dag har gedigen bakgrund från ungdoms- och seniorfotboll på pojk-/herrsidan från bland annat Hammarby IF, IFK Stockholm, Mälarhöjdens IK och Segeltorps IF. Dag har även i två omgångar tränat Rågsveds IF Herr.

 

Till sin hjälp kommer Dag att ha Stephan Narinder som fortsätter i rollen som assisterande tränare/målvaktstränare.

 

Första provet för den nya staben blir en tuff bortamatch mot IK Tun på lördag med avspark 12:00.

 

Forza Rågsved! 

Rågsveds IF x MAX Burgers
2024-05-07 10:58

Vi är stolta och glada över att presentera vårt nya partnerskap med MAX Burgers där syftet är att ekonomiskt stödja Rågsveds IF  barn- och ungdomsverksamhet. Målet är att bidra till möjligheter för ungdomar och ledare att delta i och utvecklas inom verksamheten Rågsveds IF vill fokusera på framtiden och våra ungdomar, och tack vare partnerskapet möjliggör vi för fler att spela fotboll då 50%  av sponsringssumman från MAX oavkortat kommer gå till barn som annars kanske inte har möjlighet att delta. På så sätt hoppas vi öka förutsättningarna för att Rågsveds IF ska utvecklas såväl sportsligt som socialt då ekonomiska förutsättningar inte ska vara ett hinder för ungas chans till en meningsfull och aktiv fritid.

 

Rågsveds IF vill visa vägen, men vi behöver din hjälp för att nå dit. Om du också vill bidra till att ge ungdomar i området en chans att spela fotboll, var god och kontakta Rågsveds IF info@ragsvedsif.org så att vi kan fortsätta att göra skillnad tillsammans!

 

MAX Burgers öppnar ny restaurang på Rågsvedsvägen 104, Bandhagen.  Invigning sker den 8 maj, kl. 10:00. 50 första gästerna på Premiären får ett presentkort på 250 kr

Anmälan öppen till Camp Brazil 2024!
2024-04-16 12:13

Välkommen CAMP BRAZIL 2024! 

Under vecka 25 och 26 bjuder vi in alla fotbollsintresserade barn 7-12 år (födda 2016-2012) till en rolig och lärorik fotbollsvecka. På vår sommarfotbollsskola kommer deltagarna att få träna sina färdigheter, utveckla sitt spel och framför allt ha riktigt kul tillsammans på planen.

Detta året kommer campen att genomföras i samarbete med Samba Football Academy och ha en tydlig brasiliansk prägel där vi lär ut den vackra brasilianska fotbollen "O jogo Bonito" tillsammans med värdegrundsutbildningen Bonito Lifestyle. Konceptet förenar det bästa ur brasiliansk fotboll och kultur med modern idrottspsykologi och spelarutvecklingsteori.

Vi har engagerade och utbildade tränare som kommer att guida och inspirera alla deltagare i sin utveckling. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat fotboll i flera år så kommer du att få utmanas och utvecklas under sommarfotbollsskolan.

Campen pågår mellan kl.9-15 med möjlighet till extra omsorg kl.8-9 samt mellan kl15-16 vid behov. Viktigt att ange detta vid anmälan. Barnen kommer att serveras en näringsrik lunch samt mellanmål under campen. 

Anmälan är öppen till den 15 maj men vi rekommenderar att man anmäler sig snabbt för att vara säker på att få plats. 

Kostnad
v25: 600 kr (4 dagar)
v26 750 (5 dagar)

Alla barn får en CAMP BRAZIL T-shirt! 

ANMÄL DITT BARN HÄR!
OBS! Begränsat antal platser

Varmt välkommen med er anmälan!

Campen genomförs med stöd av Familjebostäder, Stockholmshem, Svenska bostäder, ICA Supermarket Högdalen och Max Hamburgare

Damlaget premiärspelar på hemmaplan
2024-04-12 09:40

Så var det dags för damlaget att inleda seriespelet och får i år möjligheten att göra detta på hemmaplan. 

För motståndet står inga mindre än förra årets seriekollega Mälarhöjden Hägersten FF så vi har ett intensivt söderortsderby att vänta.

 

Matchstart söndag 16:00 på Hagsätra IP

 

Varmt välkomna att stötta damerna till 3 poäng. Cafeterian kommer att vara öppen. 

Forza Rågsved! 

Hemmapremiär för herrlaget
2024-04-05 15:03

Så har vi äntligen kommit till dagen då det är dags för hemmapremiär för herrlaget i division 3 södra Svealand. För dagen står Hanvikens SK för motståndet och vi ser fram emot en intensiv och fartfylld drabbning på Hagsätra IP. 

 

Matchstart 20:00 fredag 5 april på Hagsätra IP

 

Kom och stötta Råggan till 3 poäng!

Cafeterian är öppen.

 

Forza Rågsved! 

 

 

 

 

BLI MEDLEM