SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
Bli medlem i Rågsveds IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Rågsveds IF
 
Status Hagsätra IP: Hagsätra IP 1 och 2 är stängda för spel 2022-12-01 - 2022-12-04
 
Rågsveds IF är en idrottsförening som i huvudsak bedriver fotboll och har som mål att vara det självklara valet för fotbollsintresserade barn, ungdomar och vuxna i Hagsätra och Rågsved med omnejd. 
 
Vi vill nå så många som möjligt - så länge som möjligt - i en så bra verksamhet som möjligt!
 

Glädjen att spela fotboll är grunden i all vår verksamhet men Rågsveds IF har också som mål att internt i klubben samt med olika samarbeten kunna erbjuda en kvalitativ fotbollsutbildning för alla oavsett ambition och sportslig utvecklingsnivå. Därför har vi satsat på att ha en stark organisation, en tydlig spelarutbildningsplan samt välutbildade, drivna och meriterade sportchefer och ledare. Vi har också arbetat hårt för att erbjuda en av Stockholmfotbollens lägsta avgifter.

 

Vår verksamhet följer Barnkonventionen, Fotbollens spela, lek och lär, Rågsveds IFs Värdegrund samt föreningens interna sportsliga styrdokument (RIF-modellen). 

 

KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN FOTBOLL BARN FÖDDA 2016-2011

 

KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN TILL FOTBOLLSSKOLA FÖR BARN FÖDDA 2017-2018

 
Skriv till oss på kansli@ragsvedsif.org om du behöver hjälp med din anmälan. 
 
 
 
 

Se respektive flik i toppmenyn här på hemsidan för kontaktuppgifter eller för att hitta information om material, avgifter etc. 

 

GRÄSROTEN

Stötta Rågsveds IF genom gräsroten här!

 

Rågsveds IF i media
HÄR hittar du länkar där Rågsveds IF förekommit i media senaste åren 
Ny tränare klar för P U17 2023
2022-11-25 00:59

 Vi kan med glädje meddela att Justice John Erhenede är klar som huvudtränare för P U17 säsongen 2023! Han har en gedigen spelarbakgrund från bland annat högstaligan i Danmark och arbetar även som scout.


Justice kommenterar: 
 “I am excited for this new role as a coach, and I can’t wait to meet the guys and for us to write a new chapter and help ourselves develop in a more positive way and take the players to greater hights. Hopefully we do better and make them the best players they can be”

 

Rekryteringen är ett led i den satsning vi gör på ungdomsverksamheten under 2023 och framåt. 

PROVSPELA MED P U17 & P U16
2022-11-16 12:56

Nu söker vi fler drivna spelare till vår U-lagsverksamhet och då främst till trupperna P U17 och P U16. 

 

Vi söker dig som vill nå nästa nivå med din fotboll.  Vi erbjuder en utvecklande fotbollsmiljö året om och har ett nära samarbete med A-laget i division 2. Två spelare har fått debutera under 2021 och flertalet har fått känna på spel i Stockholmsserien division 1.

 

Våra lag tränar 3-4 gånger i veckan på Hagsätra IP

 

Kontakta oss om du vill veta mer eller anmäl dig för provspel HÄR!

Digital utbildning i coachande föräldraskap onsdagen 26 oktober
2022-10-24 17:15

Under pandemin har barn och unga berättat att miljön runt idrottsarenorna har blivit lugnare när vårdnadshavare inte fått vara där. Så vill barn och unga fortsätta ha det även nu när de vuxna får komma tillbaka till arenorna.

 

Du som vårdnadshavare har en viktig roll att fylla när det gäller ditt eget och andra barns motivation samt utveckling och upplevelse av idrotten. Du är också en viktig resurs i föreningens arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt.

Under den digitala utbildningen den 26 oktober kommer Ni som vårdnadshavare få ta del av forskning, statistik och en och annan sanning om vad vi som vuxna behöver förändra för att våra barn ska vilja ha oss med sig på sina idrottsaktiviteter.


Målgrupp

Vårdnadshavare 

 

Kostnad
Utbildningen är kostnadsfri

 

Mer info och länk för anmälan hittar du här! 

Stark avslutning för föreningens representationslag i fotboll
2022-10-24 12:49

Mot slutet av säsongen då damerna var klara seriesegrare och herrlaget inte hade mycket att spela för så har nyhetsrapporteringen avtagit. Vi kan dock konstatera att bägge lagen avslutade säsongen med flaggan i topp. 

 

Damlaget gjorde den otroliga bedriften att vinna samtliga 18 matcher i seriespelet och gjorde över 100 mål. Till nästa säsong väntar spel på nationell nivå för damerna för första gången sedan 2012 då man lade ner division 1 laget som missade att kvalificera sig till den nyastartade Elitettan. 

 

I den avslutande bortamatchen mot Saltsjö-Boo skrevs slutresultatet till 0-7. Nu väntar Stureby FF i Victoria Cup innan vi kan stänga utomhusssäsongen för i år. För flera av spelarna fortsätter dock säsongen i den Regionala Futsalligan som har premiär till helgen. 

 

Herrarna ville inte vara sämre och avslutade starkt med två vinster. Skiljebo, Rågsved och Järfalla hade inget kontrakt, kvalplats eller serieseger att spela för men samtliga lagen slogs för att få en så bra tabellplacering som möjligt. Rågsved mötte bägge lagen i de två avslutande omgångarna och besegrade först Skiljebo SK med 3-2 på hemmaplan. Därefter bortaslog herrarna Järfälla med hela 1-4 vilket genererade en 4.e-placering när serien summerades. Skiljebo och Järfälla fick nölja sig med en 5.e respektover 6.e-plavering. 

 

I sista matchen mot Järfälla fick ytterligare en U-spelare chansen att debutera. Denna gång var det Juliuz Changchalad som fick hoppa in. Väldigt roligt och ett tecken på att och föreningens ungdomsverksamhet driver åt rätt håll. 

 

Utöver Eriks och Juliuz debutmatcher i division 2 har vi fått se en rad unga, lovande spelare visa framfötterna i Stockholmsserien div 1, där upp emot 10 spelare fått chansen under hösten. Till nästa säsong hoppas vi på ännu fler.

 

Nu kliver herrlaget på uppehåll, men förberedelserna för nästa säsong är redan i full gång. 

 

Passa på att följa herrarna och damerna på sociala medier för mer löpande nyhetsuppdatering. 

Hagsätra centrum cup 2022
2022-10-04 11:31

Välkommen till Hagsätra Centrum Cup 2022!

 

En perfekt avslutning av fotbollssäsongen där vi utlovar god stämning och en fin fotbollsupplevelse för spelare och åskådare!

 

Cupen vänder sig till flick- & pojklag födda 2011 (stor 7vs7) samt födda 2010 (liten 9vs9). Samtliga klasser spelas på medel nivå. 

 

P 2011 och P 2010 spelar den 30/10

 

F 2011 och F 2010 spelar den 6/11

 

Spel antingen förmiddag eller eftermiddag.

 

Cupen spelas på Hagsätra IPs fina konstgräs.

 

 ANMÄL DITT LAG HÄR!

 

Alla lag garanteras 4 matcher 1x25 minuter på Hagsätra IP (konstgräs). Cupen spelas i övrigt enligt StFF:s tävlingsbestämmelser. Pris delas ut till alla spelare som deltar i turneringen.

 

Anmälningsavgiften är 1000 kr och sätts in på PG 602 074-7 eller via Swish till 123 449 12 70. Anmälan är preliminär tills vi erhållet er betalning.

 

Spelschema kommer att presenteras så fort lottningen är klar men senast en vecka innan första speldag.

 

Kontakt: kansli@ragsvedsif.org

BLI MEDLEM