SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
Bli medlem i Rågsveds IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Rågsveds IF
 
STATUS Hagsätra IP A-plan: SPELBART.
 
VERKSAMHETSINFO:
Vår fotbollsverksamhet innefattar:
Futsal Dam: RFL (högsta serien i Sverige)
Herrlag: Div 3 
Damlag: Div 3
Futsal Herr: Div 1
Ungdom: 34 lag; 7 flicklag & 27 pojklag i Sankt Erikscupen
 
Vår öppna verksamhet innefattar:
Skolsamarbeten
Dansverksamhet
Basketverksamhet
Individuell träning
Trainee Program
Event för rörelse
Trygghetsinsatser
 
Rågsveds IF i media
Här ser du länkar till några reportage/artiklar om Rågsveds IF - se fler under fliken "Rågsveds IF i media"
Rågsveds IF samarbetar med Stadium - Rabatt på Fotbollsskor!
2021-04-21 10:54

Sedan årsskiftet 2020-2021 har Rågsveds IF bytt leverantör av material och kläder från Sportgrossen till Stadium.

 

Just nu har Stadium rea-kampanj på fotbollsskor, följ anvisningarna på bilden vid intresse.

 

Redaktionen

Info angående personliga tränare i fotboll
2021-04-07 13:40

I veckorna har den relativt nya företeelsen privata tränare i fotboll varit en het fråga i media. Just nu finns det cirka 55 bolag i Stockholm som sysslar med privat träning i fotboll, dessa utan några regler om kontroll eller behörigheter.

 

Sedan ett par år är det lag på att alla ledare som verkar i idrottsförening ska lämna in utdrag från belastningregistret vilket inte gäller bolag som sysslar med privat träning.

 

Rågsveds IF råd och ställningstagande är att om du utöver din lagträning vill träna med en privat träna bör kolla upp tränaren och bolaget noga. 

 

Fråga efter udrag ur belastningsregister, vilka utbildningar bolaget besitter inom fotbollsträning samt vilka teorier träningen vilar på.

 

Är du osäker inför dessa frågor kan du alltid vända dig till föreningen och kansliet för att få hjälp med dina frågor och koll av bolaget.

 

Redaktionen

Tack för denna gång Hoshang Rasoul - lagkapten!
2021-03-03 09:21

I efterdyningarna av säsongen 2020 har en av föreningens stora trotjänare och naturliga ledare på planen valt att få en nytändning i en annan miljö.

 

Hoshang Rasoul har varit Rågsveds IF trogen sedan barnsben och skrapade ihop hela 20 säsonger i föreningen innan han nu går vidare, förhoppningsvis en tillfällig paus från den gula matchtröjan.

 

Hoja har varit del av den starka 95-kullen under pojkåren ledda av Appelberg samt sedan burit en viktig ledarroll som kapten i A-laget de senaste fem säsongerna och har i rollen varit starkt bidragande till avancemang från såväl division 5 som division 4.

 

Ett särskilt omnämnande till säsongerna 2018 och 2019 när han med skada var en starkt bidragande faktor till att först fixa nytt division 4 kontrakt för att året efter säkra seriesegern i division 4.

 

Med denna meritlista är Hoja definitivt en av Rågsveds IF stora trotjänare. Hemsidan önskar lycka till och hoppas på återseende i framtiden!

 

Redaktionen

Rågsveds IF avslutade SM-slutspelet i futsal med vinst!
2021-03-01 10:44
På lördagen spelade Rågsveds IF futsaldamer mot anrika GAIS i Göteborg. Matchen var som bekant en returmatch där en olycklig avslutning av Rågsveds hemmamatch medförde ett underläge på fem mål. 

Svårt läge både mentalt och resultatmässigt men Rågsveds IF är en speciell förening och futsaldamerna ett speciellt lag. Siktet var inställt på att ta ikapp och gå vidare vilket skulle visa sig under en energifylld första halvlek med tre klassmål av Rågsved. Ledning med 3-1 i halvtid gjorde att drömmen om semifinal levde i allra högsta grad. 

Dock kunde GAIS sticka upp två gånger under en andra halvlek av Rågsvedspress vilket ledde till seger för Rågsveds IF i matchen med 5-3 men totalt en förlust med 12-9 över två matcher.

I och med detta är Rågsveds IF säsong slut i damfutsal. En svår säsong med avbrott på grund av Covid 19 och stora krav på verksamheten för att följa rådande protokoll och restriktioner. Vidare har stora skadebekymmer förföljt truppen sedan match 1 och denna sista vinst är ett otroligt styrkebesked inför framtiden.

Nu går truppen på vila innan träning återupptas inför säsongen 2021 - 2022 onsdagen 17 mars.

Hemsidan är stolta över futsalen som nu är en av de åtta bästa föreningarna i landet!

OBS. Följ @ragsvedsfutsaldam på instagram för highlights från säsongen!

Redaktionen
BLI MEDLEM