Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Rågsveds IF - Vantörs Stolthet!
För anmälan till FOTBOLL för barn födda 2015-2003

VERKSAMHET SÄSONGEN 2020
Fotboll- Herr: Division 3

Fotboll- Dam: Division 3

Fotboll- Ungdom: 40 lag i seriespel

Futsal- Dam: RFL

Futsal- Herr: Division 1

Futsal- Ungdom: 10 lag i seriespel
Dubbel hemmamatch på söndag i futsal !
2019-11-22 11:40
På söndag spelar både herrarna och damerna hemma i Vintervikshallen.

Först ut är herrlaget 16.30 mot duktiga Ankaret FK. Kom och stöd grabbarna på plats!

Senare på kvällen spelar damerna mot skickliga Örebro, matchstart 20.00 i samma hall. Det är tidig seriefinal så kom och stöd laget!

Redaktionen 
Superlyckad avslutning & blandade resultat i futsal!
2019-11-18 20:30
Först ut på lördagen var den årliga ungdomsavslutningen, vilken var mycket välbesökt med en fullproppad aula i Rågsveds grundskola. Ett antal pristagare fick stiga upp på scenen och mottaga uppskattning av lagkompisar och kollegor utöver de vanliga avtackningarna av alla våra fantastiska spelare och ledare. Vi ser redan nu framemot kommande säsong med fortsatt utveckling. Som avslutning rappade den lokala stjärnan Ibbe till publikens stora jubel!

Damerna vann viktig match
Senare på eftermiddagen mötte futsaldamerna Sätra SK på bortaplan. Förutsättningarna för året är att topp 4 i serien får fortsätta spela i en stor futsal-allsvenska nästa år vilket är RÅgsveds IF självklara mål. Matchen mot Sätra är en av de viktigaste på året med ovan i åtanke.

Rågsveds IF agerade som ett lag från första minut med stort bollinnehav utan att få hål på Sätras duktiga målvakt. Inte förrän i sista minuten av första halvlek tar Rågsved ledningen vilken även utökas till 2-0 i andra halvlek. Grattis till Ronja Andersson i målet som höll årets första nolla!

Nu ser vi framemot tidig toppmatch mot storsatsande Örebro futsal, hemma i Vintervikshallen på söndag klockan 20.00. Kom och stötta Rågsveds IF på plats!

Herrarna gick på pumpen i Västerås
Herrlaget mötte topptippade Västerås AFG som inlett serien med idel storsegrar. En trög första halvlek ledde till underläge med 4-0 för Rågsvedslaget vilket betydde en brant uppförsbacke inför matchens andra del.

Rågsved gör en bättre andra halvlek men förlorar till slut med 3-7.

Följ hemsidan för mer info,

Redaktionen
Viktig futsaldag på lördag!
2019-11-13 15:26
Samma dag som årets ungdomsavslutning spelar Rågsveds båda seniorfutsal-lag säsongens hittills viktigaste matcher.

Först ut är damlaget, med bortamatch mot Sätra SK i Skärholmshallen på lördag 17.30. Vid vinst kan lördagens match vara en nyckel i jakten på topp-4 och kvalificering till nästa års nya allsvenska! Damfutsal-laget visar allt bättre form och lär bli mer sevärda för varje vecka, kom och stöd laget på plats trots bortaplan!

Herrlaget spelar i Västerås mot topptippade Västerås AFG vilka precis som Rågsved vunnit alla sina matcher i serien. Matchstart 17.40 i Carlforsska gymnasiet i Västerås, följ hemsidan och sociala medier för rapportering av matchen!
Ungdomsavslutning på lördag!
2019-11-13 13:26
Sportchef Tobias håller i vanlig ordning låda på scen även i år!
På lördag är det föreningens årliga avslutning för alla våra ungdomsspelare med familjer. Varmt välkomna till Rågsvedsskolans aula för avtackning av året samt konsert med två hemliga och spännande artister, det här vill du inte missa!

Plats: Rågsvedsskolans aula

Dag: Lördag 16 november

Tid: 12.00-14.00

VÄLKOMNA!
Årets näst sista ledarutbildning genomförd!
2019-11-13 10:37
Rågsveds IF rör sig framåt med god fart. Den största framgångsfaktorn är alla våra skickliga ledare, vilka sportchef Tobias Tegnestrand aktivt arbetar för att fortbilda.

Årets utbildningsprogram har varit gediget med allt från föreläsningar om ledarskap för barn med behov av särskilt stöd till träningsmetodik i linje med RIF-modellen.

Igår var det dags för utbildning för omhändertagande av idrottsskador. 12 Rågsvedsledare hade bänkat sig i cafeterian för att lyssna till tejpning av fötter och andra fotbollsrelaterade skador.

Tack till alla ledare som varje dag tar spelarnas utveckling framåt. Nu har vi en utbildning kvar att genomföra, pedagogiskt ledarskap vilken äger rum den 11 december.

Redaktionen