SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
Bli medlem i Rågsveds IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Rågsveds IF
 
STATUS Hagsätra IP A-plan: 
 
VERKSAMHETSINFO:
Vår fotbollsverksamhet innefattar:
Futsal Dam: RFL (högsta serien i Sverige - Kvartsfinal i SM 2020-2021)
Herrlag: Div 3 
Damlag: Div 3
Futsal Herr: Div 1
Ungdom: 34 lag; 7 flicklag & 27 pojklag i Sankt Erikscupen
 
Vår öppna verksamhet innefattar:
Skolsamarbeten
Dansverksamhet
Basketverksamhet
Individuell träning
Trainee Program
Event för rörelse
Trygghetsinsatser
 
Rågsveds IF i media
Här ser du länkar till några reportage/artiklar om Rågsveds IF - se fler under fliken "Rågsveds IF i media"
Biljettinformation till AIK-matchen dröjer
2021-07-22 13:17

I dagarna är det många som undrar om hur man tillskansar sig biljetter till cupmatchen mellan Rågsveds IF och AIK den 19 augusti.

 

Just nu har polisen ännu inte kommit med klartecken om matchen får spelas på Hagsätra IP samt hur många åskådare som tillåts. Varför vi ber alla hålla utkik på hemsidan och sociala medier om vidare besked i frågan.

 

Rågsveds IF önskar fortsatt trevlig juli!

 

Redaktionen

Rågsveds IF mot AIK i Svenska Cupen - Missa inte!
2021-07-15 06:49

I mitten av högsommaren samt i efterdyningana av Italiens hedersvärda EM-insats lottades Svenska Cupens andra omgång för herrar, direktsänt på Svenska Fotbollsförbundets hemisda. En andra omgång varifrån vinnarna i vardera match går vidare till gruppspelsformat i vinter.

 

I den andra omgången kliver föreningarna från Superettan och Allsvenskan in i handlingarna för att försöka ta sig vidare till ett viktigt gruppspel.

 

Rågsveds IF deltagande i Svenska Cupen

Rågsveds IF herrar spelar i division 3 till vardags vilket är en för låg nivå för direkt kvalificiering till Svenska Cupen varje år. Föreningen har i modern tid aldrig tidigare fått delta i nationellt cupspel.

 

Men efter ett framgångsrikt matchande i fjolårets Stockholm Cup (ut mot vinnarna Tyresö FF på straffar i Semi) tog Rågsveds IF en av två platser som distriktstävlingen Stockholm Cup tillhandahåller, detta då Tyresö FF kvalade in via sitt resultat i ordinarie seriespel.

 

Årets första omgång spelades mot IFK Visby, på idylliska Gotland med en stabil 5-0 vinst som resultat och en framtidstro om att möta storlag skapades...

 

Gårdagens lottning visade tillsist att Rågsveds IF får möta AIK. Storklubben AIK från Solna med ständigt spel om SM-guld samt +10 000 åskådare varje match!

 

Att föreningen är på detta ställe nu med herrlaget beror på flera års hårt arbete, med sportchef Govand Rasoul i spetsen som ansvarig. En vision har förändrats till verklighet och nu har Rågsveds IF en stormatch att se framemot!

 

Rågsveds IF har ett band till AIK genom hemmasonen Stefan Ishizaki som på 90-talet fostrades i hemmaföreningen Rågsveds IF innan han tog steget till en riktigt fin karriär i svartgult. 

 

Tid och plats för matchen

Så fort överenskommelse om tid och plats för matchen är klar kommer detta att kommuniceras på hemsidan.

 

Klart är att Rågsveds IF spelar på hemmaplan.

 

Redaktionen

Fin vinst mot Foc + sommaruppehåll!
2021-07-03 10:28

Fredagskvällen blev behaglig på Hagsätra IP i och med en gedigen 3-1 seger mot lokalkonkurrenten Foc Farsta!

 

Rågsved tog sig an första halvlek med bäst spets och fokus vilket ledde till en 2-0 ledning i paus. Denna ökades på under andra halvlek efter ett skruvat skott från hemmasonen Karim Barka Hemgård.

 

FOC kunde tröstmåla i matchens slutskede men kom inte närmare poäng än så.

 

Nu går herrarna såväl som kansliet på sommarledigt. Se under fliken kontakt för vilka kontaktpersoner som gäller från och med augusti.

 

Redaktionen

Match mot FOC Farsta ikväll - 20.00 på IP!
2021-07-02 09:48

Ikväll spelar herrarna föreningens sista match innan sommaruppehållet. Detta mot grannföreningen FOC Farsta Fotbollsförening.

 

Rågsveds IF kommer från en viktig seger mot Spånga IS i en svårspelad match på naturgräs. Nu väntar hemmaplan där Rågsveds IF är väldigt starka av tradition.

 

FOC Farsta kommer från en 2-6 förlust mot serieledande Segeltorps IF och parkerar precis som Rågsveds IF på 7 inspelade poäng efter 4 matcher. En viktig och spännande drabbning är således att vänta ikväll!

 

Redaktionen

Moralseger på Spånga IP med en man mindre !
2021-06-28 09:40

Herrlaget spelade årets fjärde seriematch, denna gång borta mot Spånga IS. En jämn första halvlek kulminerade i ett rött kort för målvakt Emil Söder efter att denna tagit ett hemåtspel med händerna, innan bollen skulle passera mållinjen.

 

Uppförsbacken skulle bli brantare i andra halvlek i och med att Spångas kapten Taner Cocak skallade in ett 1-0. 

 

Vändningen skulle dock komma, iscensatt av comebackande Aaron Zahui samt avgörande genom Musa Dibba med endast 3 minuter kvar av ordinarie tid!

 

Härnäst väntar FOC Farsta hemma på fredagkväll, avspark klockan 20.00.

 

Redaktionen

BLI MEDLEM