Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
OBS! Anmälan är fortfarande öppen till SUMMER CAMP 2019
__________________________________________

Rågsveds IF är en idrottsförening med kvalitativ verksamhet och tydlig utbildningsplan för alla åldrar. 

Rågsveds IF bedriver idag verksamhet i fotboll, futsal, friidrott och dans. 

Läs under de olika flikarna här på hemsidan för mer och ständigt uppdaterad information!
__________________________________________
För anmälan till sommarfotbollsskolan - Rågsveds IF SUMMER CAMP 2019

För anmälan till FOTBOLL för barn födda 2014-2001
______________________________________
För anmälan till IKANO Camp 5-9 augusti
KLICKA HÄR!
_______________________________________________
Blytung vinst för herrarna borta mot Långholmen
2019-06-20 07:58
Herrlaget hade en klassisk sexpoängsmatch mot Långholmen på onsdagskvällen. Rågsvedsfans i stora nummer hade intagit den enda läktaren på Essinge IP och spelet på planen kändes stabilt från början. Dock var måldifferensen alltjämnt 0-0 i paus. Tung start på andra halvlek när lagets härförare Bezan Maloud fick en överkroppsskada, vi är med dig Beja!

Laget tar sig samman efter den tunga skadan och lyckas knappa tio minuter senare göra 1-0. Detta efter att Notice tagit ner bollen mitt på offensiv planhalva, spelat ut den till högerkanten varifrån Aston smeker in ett inlägg på Uches panna. Resten av matchen sliter Rågsved hem vinsten och segerjublet med fansen efter matchen vill vi uppleva igen!

Nästa match är även den mot Långholmen, denna gång hemma på IP. Torsdag 27/6, klockan 20.30. Var på plats och stöd Rågsveds väg mot trean!

Redaktionen
Rapport från vecka 1 av summercamp
2019-06-17 09:13
Näst sista dagen på den första av två campveckor. Spelare födda mellan 2007-2009 drillas av utbildade RIF-tränare i två koncentrerade träningspass per dag. Mellan det hinner gruppen med måltider, lekar och en och annan utflykt till Älvsjöbadet. 

Ambitionen detta år var att ta upp nivån på på fotbollsutbildningen, det vill säga mer riktad fotbollsträning och krav på fokus och engagemang under passen. Detta har ledarna med Veronika Marinkovic, Adonis Pelagia och Roua Yousef ackompanjerade av ett par sommarjobbare lyckats väl med. 

Redaktionen ser framemot avslutningen av vecka 1 samt starten av vecka 2 på onsdag.

Redaktionen
Stark avslutning på våren för damerna - Alla till Essinge på onsdag!
2019-06-17 08:15
Damerna hade en knackigare inledning av serien mot vad som visade sig vara lag från toppskiktet av tabellen. Tre-fyra matcher med tuffa resultat inledningsvis ledde till ett svårt läge inför den andra delen av våren, skulle ledarna och spelarna orka samla ny kraft?

Svaret på frågan stavas karaktär, med fyra raka vinster visar samtliga inblandade att laget vill vara med och delta i en toppstrid i höst. Igår avslutades vårsäsongen med 2-1 vinst borta mot Järla på ett soligt Nacka IP. Kommande motstånd är också det Järla, lördag 10 augusti på bästa sändningstid hemma på HIP. Trevligt uppehåll önskar hemsidan.

Redaktionen vill även uppmana alla att ta sig mangrant Essinge IP på onsdag 20.00 då herrarna spelar mot toppkonkurrenten Långholmen FC. Stöd Rågsved på plats!

Redaktionen.
Vinst för herrarna - Alla till Essinge IP på onsdag!
2019-06-14 08:14
Herrlaget spelade hemma inför stor- och högljudd publik på Hagsätra IP under onsdagskvällen. En tuff start på matchen med ett par snöpliga mål i baken ledde till en spännande andra halvlek där RIF ökade takten. Uche och Notice med understöd av ett fritt löpande fält skapade ingång på ingång i motståndarnas straffområde. Till slut har de gula gjort fem mål och tar hem en viktig trepoängare inför dubbelmötet med serieledande Långholmen vilka har samma poäng som RIF men en match mindre spelad. Vi hoppas på att få se många Rågsvedsfans på plats kommande onsdag på Essinge IP, avspark 20.00!

Innan dess kan du se damerna gå för fjärde raka vinsten på söndag, avspark 17.00 mot Järla IF FK borta på Nacka IP.
Lyckad friidrottstävling, tjejfotbollsdag & seniormatcher
2019-06-10 07:53
Ännu en långhelg är passerad och föreningens verksamhet har gått på högvarv. På nationaldagen arrangerades såväl tjejfotbollsdag som friidrottstävling på Hagsätra IP. Besökarna var lika glada som solen och allt som allt blev det en trevlig dag på IP. Tack till alla tävlande, spelare och funktionärer som gjorde dagen möjlig.

Herrlaget spelade borta mot Järla IF i en jämn och ovis batalj. Matchen avgjordes på straffspark i hemmalagets favör vilket grämde de många Rågsvedsfansen på plats. Just alla som åker och tittar på herrlaget såväl hemma som borta bör hyllas extra, nivån på stödet är långt högre än division 4 klass!

Damerna spelade hemma mot Bagarmossen på lördagen i stekande sol. En trög första halvlek följdes av en andra med bättre flow. Muzit Woldu blev matchvinnare med sina två mål vilka också betyder att Muzit snuddar på skytteligatoppen i serien.

Vi ser framemot veckan,

Redaktionen
Nyheter från våra lag
Dam, 16/06 20:28 
Dam, 08/06 23:19 
Dam, 31/05 22:53 
Dam, 25/05 16:36 
Dam, 11/05 16:38