Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ANMÄL DITT BARN HÄR!
För anmälan till FOTBOLL för barn födda 2014-2001
_________________________________________________

_________________________________________ 

Rågsveds IF är en idrottsförening med kvalitativ verksamhet och tydlig utbildningsplan för alla åldrar. 

Rågsveds IF bedriver idag verksamhet i fotboll, futsal, friidrott och dans. 

Läs under de olika flikarna här på hemsidan för mer och ständigt uppdaterad information!
__________________________________________

Rågsveds IF mot trean - vi ses på Zinken och Trevi!
2019-09-20 11:38
Ikväll spelar Rågsveds IF:s herrlag sin näst sista match för säsongen. Truppen med Govand, Hiwa och Thomas i spetsen som ledare har gjort en riktigt bra säsong och har nu chansen att avgöra. Vid vinst ikväll mot FC krukan är seriesegern klar.

Kom till Zinken klockan 18.00 för att stötta laget, om laget vinner är restaurang Trevi bokad för firande. Välkommen dit från klockan 20.30 för att hylla laget, OBS 18 årsgräns.

Vi ses ikväll!

Redaktionen
Förlust för damerna på Torvalla
2019-09-16 09:52
Damlaget tog bilen till Torvalla för att spela mot serieledarna IFK Haninge. Förutsättningarna var goda om än att det var något blåsigt längst upp på läktaren.

Matchen börjar i ett högt tempo med delad ambition om taktpinnen, dock gör Haninge 1-0 tidigt i matchen vilket kommer att sätta ton för fortsättningen. Rågsved har svårt att komma till genombrott och fastnar gång efter annan i hemmalagets backlinje med sina inspel. Fyra farliga lägen lyckas man dock skaka fram med en ribbträff som närmsta försök. Haninge lyckas kontra med bra fart och gör två ytterligare mål innan rättskiparen sätter sin pipa till mun för att avsluta tillställningen.

Damerna spelar närmast mot Värmdö IF där laget är högmotiverat för att vända trenden!

Trevlig vecka,

Redaktionen
Tack alla som stöttade herrarna till tre poäng!
2019-09-13 08:53
Sista torsdagsmatchen för denna säsong hemma på Hagsätra IP ramades in av 362 supportrar, majoriteten stöttade såklart områdets lag -  Rågsveds IF.

Diverse pyrotekniska pjäser brändes av i samband med inmarsch och man kunde tänka sig att Rågsveds IF spelarna såg möjligheten att lägga upp för matchboll i division 4 M Stockholm. Första halvlek är krampaktig medan den andra är desto bättre. Dock skulle en kalldusch krävas i form av Reymers ledning, 1-0 innan maskineriet kom igång för fulla muggar. Chefsmaskinist denna gång var Fredrik Notice som med ett hattrick skjuter hem en 3-1 seger inför högljudda läktare. Joakim Kuupari ska även ha omnämnande för ett mycket fint inhopp krönt av en viktig assist som var matchavgörande.

Vinsten innebär att Rågsved leder serien med 4 poäng och två matcher kvar att spela. Seger mot FC Krukan, kommande fredag klockan 18.00 på Zinken, betyder serieseger och avancemang till division 3. Detta är en fest du inte vill missa, alla till Zinken!!!

Redaktionen
Stabil 4-0 seger för herrlaget och serieledning med tre matcher kvar!
2019-09-06 09:40
Matchstart 20.00, torsdagskväll och höstmatch. Det kunde vara ett klassiskt derby på ett högljutt och elakt Råsunda, istället var det minst lika dynamiskt på Skarpnäcks Sportfält. Förutsättningarna var klara, Rågsveds IF var i serieledning med tre poäng innan matchen mot Söderortsgrannen Spårvägens FF, vilka satsat ungt och framgångsrikt senaste åren under ledning av Kjell Ihrestam och Anders Byren.

En stor bortapuplik, uppskattningsvis 150 personer hade intagit stenläktaren. Ett antal av allsvenskt snitt! Bortaklacken skulle inte bli missnöjd då Rågsveds IF gör en gedigen insats över 93 minuter med 2-0 målet som kvällens höjdpunkt. Ett långt anfall där hela laget var inblandat innan den Notoriske målskytten Fredrik avslutar distinkt. Slutresultatet skrev till 4-0.

Härnäst ser vi framemot hemmamatch kommande torsdag mot Reymersholms IK, ett lag som troligen kommer vara på andraplats. Nu kommer varje poäng vara viktig, laget jobbar ödmjukt vidare med en match i taget.

KOM TILL IP PÅ TORSDAG, STÖD RÅGSVEDS IF PÅ PLATS!

Redaktionen
Lyckad fotbollsfestival och herrmatch ikväll!
2019-09-05 08:57
Fullt race på IP
Igår arrangerade Rågsveds IF fotbollsfestival för tredje året i rad. Redaktionen vill påstå att detta året var det absolut bästa hittills. Över 350 barn var aktiva på 8 småplaner, spontanfotboll med våra duktiga A-lagsspelare och dans med Angela.

Stort tack till fritidshemmen på Hagsätraskolan, Snösätraskolan, Rågsveds Grundskola, Ormkärrskolan samt Djurgården fotboll som delade ut gympapåsar.

Ikväll spelar herrarna för fortsatt serieledning och division 3 spel 2020. Borta mot anrika Spårvägens FF på Skarpnäcks Sportfält, matchstart 20.00. Stöd Rågsveds IF på plats!

Redaktionen.
Nyheter från våra lag
Dam, 01/09 21:38 
Dam, 18/08 22:30 
Dam, 12/08 14:46