Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ANMÄLAN RÅGSVEDS IF


_______________________________________________


* För anmälan till fotboll för barn födda 2012-2000. KLICKA HÄR!

_______________________________________________
Lyckad avslutning och futsalherrarna premiärvann medan futsaldamerna gick på pumpen
2018-11-19 07:45
Måndagmorgon och i princip minusgrader i huvudstaden, långkalsonger och öronlappar på. Igår var det full rulle i Rågsveds IF, på förmiddagen ägde årets ungdomsavslutning rum i Rågsvedsgrundskolas aula. Nyss nämnda lokal var fullsatt till sista plats och spelarna som utgjorde publiken var utrustade med såväl fika samt lotteribiljetter.

Varje lag fick på scenen svara på frågor om året som passerat samt dela ut fairplay pris till årets lagkompis. På de äldre lagen i U-blocket delades i tur och ordning: Årets tränare, Årets spelare flick, Årets spelare pojk, Årets ungdomslag flick samt årets ungdomslag pojk ut, se nedan:

Årets tränare:
Seryozha Donikyan, U18 & B-laget.
- Seryozha har under flera års tid arbetat fram en stadig U18 trupp med både goda resultat samt en tydlig utvecklingskurva i en svår matchmiljö i B-lagsserien. Hemsidan ser framemot både Seryozha- och lagets fortsatta utveckling kommande säsonger.

Årets spelare flick:
Marjan Azarian
- Marjan har utvecklats till att bli en av lagets mest kreativa spelare och har under 2018 stått för många bra aktioner på offensiv planhalva. Denna utveckling kommer med god träning och matchning att fortsätta!

Årets spelare pojk:
Sebastian Horney
- Sebastian har under året utvecklat en tuffhet i sitt forwardsspel vilket lett till en stor målskörd i både U18 samt B-lag. Hemsidan ser framemot Sebastians fortsatta utveckling av boxspelet!

Årets lag flick:
U15
- Flickor U15 har tidvis brottats med varierande närvaro och andra utmaningar. Men när året summeras har laget tagit tydliga kliv med hjälp av gott kamratskap men även ledarskap från tränarna Roua Yousef och Veronika Marinkovic. Laget blir nästa år U16 och hemsidan följer varenda steg med stor emfas.

Årets lag pojk:
U18
- Laget har gått från klarhet till klarhet rent spelmässigt senaste två säsongerna, med ett kontrollerande anfallsspel. Men lika viktigt är ett exemplariskt uppförande på och vid sidan av planen som de vinnare man oftast är vid slutsignal, bra jobbat och kör hårt 2019.

Grattis samtliga lag och pristagare. Sportchefer Robert och Tobias om avslutningen samt året:
- Solen har alltid sina fläckar under en lång säsong men allt som allt rör föreningen sig i rätt riktning. Med en allt bättre organisation är jag säker på att alla våra duktiga spelare men även tränare kommer att utmanas samt ha möjlighet att bli sina bästa jag i fotbollsvärlden genom spel och träning i Rågsveds IF, säger Isesund. Tegnestrand fyller i:
- Det en sådan här avslutning manifesterar är den goda stämningen som råder mellan lagen och spelarna i föreningen, det är alla vi tillsammans som är Rågsveds IF vilket vi verkligen ska ta till vara på!

Hemsidan vill ge en eloge till Agazit Woldu från styrelsen samt Tobias Tegnestrand som på ett förtjänstfullt skapat förutsättningar för avslutningen både med förberedelser samt som moderatorer. 

Senare på eftermiddagen spelades futsal för både herr och dam. 

Herrarna vann en tempofattig match mot Täby FK med 6-4, vilket kan beskrivas som enligt planerna. Futsaldamerna spelade samtidigt mot Stockholm United, efter både 2-0 och 3-1 ledning tappades matchen till förlust i slutskedet till 3-4. Surt, men bara att komma igen kommande helg.

Trevlig måndag,

Redaktionen.

Missa inte söndagens festligheter!
2018-11-16 08:41
Redaktionen önskar att påminna om helgens festligheter, närmare bestämt isolerat till söndag!

Storslagen ungdomsavslutning med stor representation från alla lagen samt föreningens ledning, missa inte det. Senare på eftermiddagen spelar våra representationslag i futsal match, tyvärr samtidigt, borta i grannsocknen Farsta. Klockan 16.00 är det avspark för båda matcherna. 

Vi håller kontakten framgent,

Redaktionen.
Ungdomssidan har traditionsenlig avslutning på söndag!
2018-11-14 07:45
Snart är IP dekorerat i vinterskrud!
Mitt på dagen, nu på söndag har ungdomssidan i Rågsveds IF avslutning för säsongen 2018. Avslutningar kan vara både sentimentala och ett konkret tecken på att nya kliv ska tas. Men de är även viktiga för att föreningen vill visa sin uppskattning för allt slit, gråt, skratt och härliga minnen som skapats tillsammans av alla föreningens 583 spelare och 50-talet ledare.

Avslutningen äger rum i Rågsveds Grundskolas aula, detta som ett substitut till de minnesvärda matinéerna på biografen som fanns i centrum när det begav sig. Fika och andra överraskningar finns på plats och du som spelare, ledare och förälder är varmt välkommen!

Trevlig onsdag,

Redaktionen.
Övertygande premiärseger för futsaldamerna!
2018-11-12 08:16
Så var det dags för premiär i den fräscha idrotten futsal. Våra futsaldamer tog ansvaret att spela första matchen mot klassiska Stureby SK i Farstahallen. Glädjande att flertalet Rågsvedsympatisörer bänkade sig bredvid planen för att bevittna denna första historiska match.

Matchen började trevande från båda lagen och en kunde skönja stort fokus på försvarsspelet och ambitionen att inte släppa till numerära överlägen för motståndet på egen planhalva. I halvlekens andra del får dock det för dagen grönklädda Rågsveds IF islossning och detta genom Noomi som behärskat flippar bollen över målvakten i fritt läge. Noomi blir sedan stor matchvinnare med ytterligare tre mål och slutresultatet skrivs till 4-1 för Rågsveds IF. 

Följ hemsidan för rapporter om kommande helgers futsaläventyr för dam och herr, Rågsveds IF spänner bågen!

Redaktionen
Futsalpremiär i helgen för damerna
2018-11-09 11:56
Helgen som kommer blir på sitt sätt historisk i föreningen. Damerna spelar sin första seriematch i futsal, detta mot anrika Stureby SK. Det är alltså två klassiska Vantörsklubbar som gör upp om tre poäng i ett hett derby i den relativt nya sporten futsal. Klockan 16.00 på söndag i Farstahallen ser du matchen!

Herrarnas premiär borta mot Fisksätra är tyvärr inställd på grund av att motståndet har registreringsproblem. Herrarna får nu vänta en vecka till nästa söndag och svår match mot Täby FK i Farstahallen klockan 16.00.

Trevlig helg,

Redaktionen. 
Nyheter från våra lag
Pojkar U15, 07/10 15:11 
Dam, 05/10 09:46 
Dam, 27/09 23:33 
Dam, 22/09 17:06