Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ANMÄLAN RÅGSVEDS IF


_______________________________________________


* För anmälan till fotboll för barn födda 2012-2000. KLICKA HÄR!

_______________________________________________
Missa inte söndagens festligheter!
2018-11-16 08:41
Redaktionen önskar att påminna om helgens festligheter, närmare bestämt isolerat till söndag!

Storslagen ungdomsavslutning med stor representation från alla lagen samt föreningens ledning, missa inte det. Senare på eftermiddagen spelar våra representationslag i futsal match, tyvärr samtidigt, borta i grannsocknen Farsta. Klockan 16.00 är det avspark för båda matcherna. 

Vi håller kontakten framgent,

Redaktionen.
Ungdomssidan har traditionsenlig avslutning på söndag!
2018-11-14 07:45
Snart är IP dekorerat i vinterskrud!
Mitt på dagen, nu på söndag har ungdomssidan i Rågsveds IF avslutning för säsongen 2018. Avslutningar kan vara både sentimentala och ett konkret tecken på att nya kliv ska tas. Men de är även viktiga för att föreningen vill visa sin uppskattning för allt slit, gråt, skratt och härliga minnen som skapats tillsammans av alla föreningens 583 spelare och 50-talet ledare.

Avslutningen äger rum i Rågsveds Grundskolas aula, detta som ett substitut till de minnesvärda matinéerna på biografen som fanns i centrum när det begav sig. Fika och andra överraskningar finns på plats och du som spelare, ledare och förälder är varmt välkommen!

Trevlig onsdag,

Redaktionen.
Övertygande premiärseger för futsaldamerna!
2018-11-12 08:16
Så var det dags för premiär i den fräscha idrotten futsal. Våra futsaldamer tog ansvaret att spela första matchen mot klassiska Stureby SK i Farstahallen. Glädjande att flertalet Rågsvedsympatisörer bänkade sig bredvid planen för att bevittna denna första historiska match.

Matchen började trevande från båda lagen och en kunde skönja stort fokus på försvarsspelet och ambitionen att inte släppa till numerära överlägen för motståndet på egen planhalva. I halvlekens andra del får dock det för dagen grönklädda Rågsveds IF islossning och detta genom Noomi som behärskat flippar bollen över målvakten i fritt läge. Noomi blir sedan stor matchvinnare med ytterligare tre mål och slutresultatet skrivs till 4-1 för Rågsveds IF. 

Följ hemsidan för rapporter om kommande helgers futsaläventyr för dam och herr, Rågsveds IF spänner bågen!

Redaktionen
Futsalpremiär i helgen för damerna
2018-11-09 11:56
Helgen som kommer blir på sitt sätt historisk i föreningen. Damerna spelar sin första seriematch i futsal, detta mot anrika Stureby SK. Det är alltså två klassiska Vantörsklubbar som gör upp om tre poäng i ett hett derby i den relativt nya sporten futsal. Klockan 16.00 på söndag i Farstahallen ser du matchen!

Herrarnas premiär borta mot Fisksätra är tyvärr inställd på grund av att motståndet har registreringsproblem. Herrarna får nu vänta en vecka till nästa söndag och svår match mot Täby FK i Farstahallen klockan 16.00.

Trevlig helg,

Redaktionen. 
Rågsveds IF genrepade i futsal!
2018-11-07 08:01
Kreativ sportchef.
Nu har även våra damer spelat sin sista träningsmatch innan det kommande seriespelet. Detta gjordes mot väletablerade futsallaget IK Hephata i Fittja Sporthall under högklassigt ljus och med 2x30 minuters matchtid. 

Rågsveds IF mönstrade tre olika startuppställningar under matchen vilket var nyttigt då många av spelarna tidigare inte spelat futsal enligt konstens alls regler. En viss ringrostighet kunde skönjas på båda lagen men även stunder av briljans och lovande spel. Ansvarige tränare Marinkovic fick visa på taktisk flexibilitet efter motståndarnas upplägg då en inledande matchplan med diamantspel och zoninriktad press fick åsidosättas för att spegla motståndarna, framförallt i försvarsspel för att hantera motståndarnas två forwards. Slutresultatet skrevs 4-1 till Rågsved efter mål av Muzit, Alexandra H, Moritte och Ebru. 

Nu ser hemsidan framemot söndagens seriepremiär, klockan 16.00 mot Stureby i Farstahallen. 

Redaktionen
Nyheter från våra lag
Pojkar U15, 07/10 15:11 
Dam, 05/10 09:46 
Dam, 27/09 23:33 
Dam, 22/09 17:06