SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
Bli medlem i Rågsveds IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Rågsveds IF
 
STATUS Hagsätra IP A-plan: SPELBART.
 
VERKSAMHETSINFO:
Vår fotbollsverksamhet innefattar:
Futsal Dam: RFL (högsta serien i Sverige)
Herrlag: Div 3 
Damlag: Div 3
Futsal Herr: Div 1
Ungdom: 34 lag; 7 flicklag & 27 pojklag i Sankt Erikscupen
 
Vår öppna verksamhet innefattar:
Skolsamarbeten
Dansverksamhet
Basketverksamhet
Individuell träning
Trainee Program
Event för rörelse
Trygghetsinsatser
 
Rågsveds IF i media
Här ser du länkar till några reportage/artiklar om Rågsveds IF - se fler under fliken "Rågsveds IF i media"
Herrfutsal tar nya tag med Hedi Rabun och Andam Jassem
2021-06-16 10:54

Herrarnas futsal har med ett par framgångsrika säsonger etablerat sig på näst högsta nivån i Sverige.

 

Föregående säsong avbröts till följd av pandemin efter endast en match (klar vinst mot Djurgårdens IF), för ett Rågsveds IF med storsatsning.

 

I och med avbrottet och en utomhussäsong som framskrider långt in i November månad samtidigt som futsalpremiären är i oktober laddar föreningen om.

 

Det blir en satsning på ett hemvävt och framgångsrikt koncept med Hedi Rabun och Andam Jassem som tränare samt många profiler på planen.

 

Hedi, som är en av futsalens grundare, kommenterar;

 

- Roligt att ha med Andam på uppdraget och känslan att få en nystart. Vi kommer börja om litegrann och gå tillbaka till det som fick oss att lyckas vinna serier och klättra till denna nivå. Nämligen förtroende för vårt eget spel och spelarna som är duktiga nog. Jag hoppas se mycket folk på våra matcher när corona släpper!

 

Hemsidan önskar Hedi och Andam ett stort lycka till och ser framemot en spännande vinter!

 

Redaktionen

 

 

Rågsveds IF omorganiserar till hösten!
2021-06-15 09:52

Efter en lång tid av pandemi och osäkerhet har Rågsveds IF nödgats att se över sin organisation och ekonomi för att garantera en fortsatt kvalitativ men också hållbar verksamhet.

 

Denna översyn har lett fram till några proaktiva förändringar vilka träder i kraft till hösten, allt med syftet att fortsatt kunna utveckla verksamheten på planen, för spelarna och tränarna.

 

Några riktigt spännande nyheter för verksamheten kommer att presenteras i augusti, bland annat ett fördjupat samarbete med närliggande skola genom en såkallad "fotbollsprofil".

 

Som en följd av omorganisationen, vilken är oundviklig i dagens läge, kommer Robert Isesunds tjänst som sportchef i föreningen att  avslutas i augusti månad. Robert har verkat i rollen sedan januari 2017.

 

- Jag är otroligt tacksam att jag fått chansen att lära känna alla människor i och runt föreningen och fått följa deras prestationer genom åren på nära håll! Kommenterar Robert.

 

Mer information runt omorganisationens konkreta innehåll samt spännande nyheter om Rågsveds IFs utveckling kommer i augusti.

 

Trevlig sommar!

Herr och dam segrade i helgen!
2021-06-14 23:10

Herrarna åkte till topptippade Nackas hemmaplan Vårbergs IP, för en på förhand svår match.

 

Men en kanonstart banade väg för 3 poäng, med ett gediget lagjobb som främsta signum.

 

Damerna vann hemma mot IFK Tumba och har nu goda chanser att gå vidare i gruppen vid vinst mot välmeriterade Lidingö.

 

Redaktionen

Inför omgång 2 av division 3 och Victoria Cup!
2021-06-11 09:12

På söndag spelar seniorlagen sin andra omgång av årets tävlingsspel, för damerna är det cupen som gäller medan herrarna spelar andra raka bortamatchen.

 

Damerna förlorade en jämn tillställning mot Hanviken i premiären vilket gör att två vinster krävs i takt med tur i övriga matcher för att kunna gå vidare som gruppetta i cupen. På söndag ställs laget mot IFK Tumba, hemma på Hagsätra IP klockan 18.00.

 

Herrarna söker revansch efter förlust mot svårspelade Enhörna IF i premiären. Motståndet på söndag är haussade nykomlingen FC Nacka, vilka spelar hemma på Vårbergs IP. Matchstart 19.00 på söndag!

 

Redaktionen

Förluster för seniorlagen i säsongspremiären
2021-06-07 08:51

Äntligen var helgen kommen med premiärer för våra herr- och damlag.

 

Stekande värme var förutsättningarna både på lördagen för herrarna i Enhörna samt på söndagen för damerna hemma på IP.

 

Herrlaget åkte ut till Enhörnas fina anläggning för en naturgräsmatch mot återkomlingarna Enhörna IF, ett fysiskt och gräsrutinerat lag. En försmädlig start av matchen satte Råggan i tidigt 0-2 underläge, vilket skulle bli för svårt att vända trots en bra och lovande andra halvlek. 

 

Årets herrserie spelas i dubbelmöten varför hemsidan välkomnar Enhörna IF till Hagsätra IP i höst. Härnäst väntar ännu en rutinerad nykomling på bortaplan för Rågsveds IF, nämligen Nacka Iliria på söndag klockan 19.00, Vårbergs IP.

 

Damerna gjorde premiär genom Victoria Cup mot Hanvikens SK. Även här hamnade Rågsveds IF i 0-2 underläge vilket vändes till 2-2 i andra halvlek. En straff på slutet spikade dock slutresultatet 2-3 till Hanviken. 

 

Årets cupspel genomförsi form av grupper innan ett slutspel för gruppsegrarna. Kommande helg spelar damerna på söndag klockan 18.00 mot IFK Tumba.

 

Redaktionen

BLI MEDLEM