Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
VÄLKOMMEN TILL RÅGSVEDS IF

Rågsveds IF är en idrottsförening med kvalitativ verksamhet och tydlig utbildningsplan för alla åldrar. 

Rågsveds IF bedriver idag verksamhet i fotboll, futsal, friidrott och dans. 

Läs under de olika flikarna här på hemsidan för mer och ständigt uppdaterad information!
_______________________________________________

* För anmälan till fotboll för barn födda 2013-2000. KLICKA HÄR!

* Status på Hagsätra IP 1: 100% SPELBAR 14/2 kl 16:00.

_______________________________________________
ÅRSMÖTE MÅNDAG 18/3 19.00
2019-02-12 10:57
Hej alla medlemmar!

Det viktiga och årliga årsmötet står nu framför dörren. Måndagen den 18 mars är alla medlemmar inbjudna till cafeterian för att rösta om styrelsebefattningar och andra frågor. Motioner lämnas in senast 4 mars via mail till: tobias@ragsvedsif.org

Hoppas se många intresserade och engagerade medlemmar på plats måndag 18 mars!

Redaktionen
Dubbeltia i Fisksätra!
2019-02-12 07:13
Rågsveds IF besökte Fisksätra Sporthall två gånger i helgen och lyckades göra 10 mål framåt båda gångerna i popidrotten futsal.

Rapporteringen börjar baklänges och således med damernas sista match i futsalserien mot Sickla IF. Det var ingen diskussion från början om vilket lag som tog tag i taktpinnen. Rågsved defilerade till slut hem en 10-0 vinst och ser nu framemot höstens seriespel, det tog ett tag för truppen att sätta sig men de sista fyra-fem matcherna i serien har varit riktigt bra. Tack för denna säsong damfutsallaget!

Herrarna var ute vid sjön i Fisksätra i fredags. För motståndet stod ett hypertaggat och toppat Fisksätra IF. Första halvlek är nog årets jämnaste med två mycket bollskickliga lag. 3-2 till Rågsveds IF i paus.

I andra halvlek visade dock Rågsved styrka, full fart direkt gav ett kraftigt spelövertag. Flertalet klassmål ledde till en 10-3 vinst i en svår bortamatch. Detta betyder att Rågsved inför sista matchen har tre poäng samt 20 mål bättre målskillnad än tvåan Reimersholms IK i herrfutsalserien. Kommande söndag klockan 16.00 spelas sista matchen mot Wollmars och därefter ett kvalspel till den näst högsta serien i landet. Mer om det i detta forum senare!

Redaktionen
Futsalherr spelar för serieseger och kvalplats ikväll - Futsaldam avslutar säsongen på söndag
2019-02-08 13:34
Idag är det fredag, en slaskig sådan. Desto mer spännande är kvällens futsalmatch mellan Rågsveds IF och Fisksätra IF borta i Fisksätra Sporthall.

Matchen är den näst sista i seriespelet och Rågsveds IF har chansen att ta hem seriesegern i praktiken vid vinst. En serieseger skulle innebära kvalspel till landets näst högsta division i futsal vilket skulle vara historiskt i och med att Rågsveds IF aldrig har spelat på sådan hög nivå i en nationell lagidrott. Följ hemsidan eller var på plats ikväll 19.00, Fisksätra sporthall.

Futsaldamerna har haft en kämpigare säsong med framförallt en dålig höst. Nu på våren har det sett desto bättre ut med bra spel och tre poäng senaste tre matcherna.

Sista matchen spelas 20.00 på söndag, även det i Fisksätra Sporthall, redaktionen hoppas damerna säkrar en topp-5 placering och gott hopp inför nästa års seriespel.

Trevlig helg,

Redaktionen
Nya framgångar i futsal
2019-02-04 07:23
Söndagen innebar nya viktiga matcher för Rågsveds IF futsal. 

Först ut var damlaget som spelade mot Bagarmossen BK i säsongens näst sista match. Damerna hade en trevande start av seriespelet men har varit riktigt bra de senaste tre matcherna, bagismatchen inkluderat. Segern skrevs till 4-2 efter bland annat två riktigt fina spelmål vilka avslutades med diagonal pass och öppen kasse. Lovande inför kommande inomhussäsong då stora delar av truppen redan nu är klar för spela 2019-2020!

Herrlaget i futsal spelade sen bortamatch mot Salsal, matchstart 22.00!

Detta satte dock inte stopp för Rågsved som med ett mycket disciplinerat försvarsspel gick i från till en klar 4-målsledning. Med 15 minuter kvar ville tränarduon träna på spel med flygande målvakt, vilket inte gav frukt denna gång. Slutresultat 8-5 till Rågsveds IF.

Fotnot.
Damlaget i utefotboll har också spelat cup i Rimbo. Efter ett väl genomfört gruppspel åkte båda anmälda lagen  ut i första slutspelsrundan. Gruppspelet lovar dock gott inför kommande utmaningar på stor fotbollsplan!

Trevlig måndag,

Redaktionen 
Fredagsrapport och helgens futsal
2019-02-01 10:50
Januarimånad har flugit förbi snabbare än en kunde ana. Tempot har varit högt i planering av säsongen för alla lag i föreningen och nu är även samtliga verksamheter igång utom fotbollsskolan som startar i samband med vårens intåg.

I helgen spelas återigen futsalmatcher av hög klass i de bägge division 2 serierna.

Damerna spelar söndag kväll 20.00 mot klassiska Bagis, svår match där vi hoppas på poäng i Farstahallen. Herrfutsal spelar också söndagkväll, klockan 22.00 mot Salsal i Storängshallen. 

Följ hemsidan för rapportering,

Redaktionen
Nyheter från våra lag
Dam, 03/02 16:05 
Dam, 16/12 16:41 
Pojkar 9 år Hagsätra (fd P10 Hagsätra), 02/12 12:55 
Flickor 7 år (fd F11/12), 26/11 13:41 
Pojkar 8 år Hagsätra (fd P11 Hagsätra), 22/11 18:00 
Pojkar U16, 07/10 15:11