Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rågsveds IF
Välkommen till Rågsvedsfamiljen!
Bli medlem i Rågsveds IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Rågsveds IF
Vår fotbollsverksamhet innefattar:
- Herrlag: Div 3 
- Damlag: Div 3
- Futsal Dam: RFL
- Futsal Herr: Div 1
- Ungdom: Antalet lag 2021 redovisas efter serieanmälan!

Vårt CSR-arbete innefattar:
- Skolsamarbeten
- Dansverksamhet
- Basketverksamhet
- Individuell träning
- Trainee-program
- Centrum-aktiviteter
- Event för rörelse
- Trygghetsinsatser

Vi är inte av med Corona - Nya restriktioner
2020-10-29 18:08
Tyvärr ökar Corona igen varför nya restriktioner har kommit ut under torsdagen. Detta innebär tillsvidar, innan ny info kommer att samtliga lag som är 16 år och äldre i föreningen pausar sin verksamhet.

Vidare kommer omklädningsrum och gym på idrottsplatsen ej vara tillgängliga för någon under den närmsta tiden.

Tillsammans får vi hjälpas åt att ta oss genom pandemin. Läs mer på länken från förbundet nedan.

http://www.stff.se/arkiv/2020/10/information-angaende-nya-restriktioner-/

Redaktionen
Glatt höstlov och välkommen till en ny säsong!
2020-10-26 09:44
Denna vecka är det höstlov och flera av våra lag har välförtjänt vila inför nästa säsong. I Rågsveds IF verksamhet pågår säsongerna mellan 1a november - 30 oktober, vilket betyder att vi just nu avslutar en säsong och snart ska gå in i nästa.

Att påbörja en ny säsong betyder för vissa grupper inte mer än att inomhusträning börjar och kanske att man byter spelform. Medan det för våra kommande 12 åringar  innebär sammanslagning av träningsgrupper samt för våra 13 åringar bildande av U-lag med än mer träning och svårare matchning.

Nytt för nästa säsong är att vi har ett flickor U15 lag som spelar i division 1 men också har stora chanser att med flera spelare utmanas i vårt damlag samt med andra samarbeten. Vidare skapas också en juniortrupp på pojksidan med det yttersta syftet att över tid slussa spelare till seniorfotbollen. 

Rågsveds IF är också fler spelare än på väldigt länge, en stor del i detta är årets fotbollsskola som ägt rum på söndagar vilken har bjudit in 75 nya barn att spela fotboll i föreningen!

Glatt höstlov och hemsidan ser framemot att gå in i en ny spännande säsong!

Redaktionen
Futsaldamerna tog revansch!
2020-10-25 19:26
Sent på söndagseftermiddagen spelades årets andra match i landets högsta serie för futsal, RFL. Futsaldamerna åkte till Vinterviken för spel mot ett duktigt och rutinerat Stockholm United.

Matchen var på förhand viktig för två lag som förlorat sina premiärer mot svårt motstånd, vilket syntes tydligt i första halvlek med mer fysik än skönspel. Stockholm United tog både ledningen och kvitterade till 2-2 innan första halvlek var slut.

Andra halvlek skulle bli Rågsveds även om Stockholm United tog ledningen med 3-2. Slutresultat 7-3 till Rågsveds IF efter en genomgående stark laginsats.

Nästa match spelas mot Stureby SK, fd Södersnäckorna den 7e november!

Redaktionen
Vinn Rågsved vinn!
2020-10-23 14:28
Damlaget i futsal spelar sin andra match för säsongen på söndag, borta mot Stockholm United. Matchen kommer bli mycket spännande och inför ett landslagsuppehåll på två veckor betyder alltid resultatet lite extra.

Följ uppdateringar på hemsidan för info matchens utgång.

Redaktionen
Damerna fick respass i cupen!
2020-10-19 10:05
Damlaget åkte tätt inpå serieepilogen till idrottsplatsen gud glömde, Visättra IP för första omgången i nästa års Victoria Cup.

Damlaget gjorde som bekant en stark cupresa denna säsong med avslut mot IF Bp i kvartsfinal. Denna gång skulle det inte bli lika framgångsrikt.

Underläge med 2-0 innan matchstart mot divison 5 laget Stuvsta FF såg ut att vändas till 3-2 vinst innan det grönklädda Stuvsta lyckades med ett genombrott i matchens absolut sista sekund. Stuvsta vinner sedan på straffar efter att varit det kallare laget.

Redaktionen önskar Stuvsta FF fortsatt lycka i Victoria Cup!
BLI MEDLEM