Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rågsveds IF
Välkommen till Rågsvedsfamiljen!
Bli medlem i Rågsveds IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Rågsveds IF

FOTBOLLSSKOLA FÖR ALLA BARN 5 - 7 ÅR:Vår fotbollsverksamhet innefattar:
- Herrlag: Div 3
- Damlag: Div 3
- Futsal Dam: RFL
- Futsal Herr: Div 1
- Ungdom: 52 lag anmälda till seriespel i fotboll och futsal

Vårt CSR-arbete innefattar:
- Skolsamarbeten
- Dansverksamhet
- Basketverksamhet
- Individuell träning
- Trainee-program
- Centrum-aktiviteter
- Event för rörelse
- Trygghetsinsatser
2020-02-18 09:34
 
Pojkar U17 vann sin futsalserie och herrarna gick vidare i cupen!
2020-02-17 09:51
Serievinst för pojkar U17
Pojkar U17 har ställt upp med ett lag i årets futsalserie för att på ett effektivt sätt träna spelförståelse och teknik. Laget har gjort det med den äran hela vintern vilket ledde till avgörande match mot Nacka Juniors på lördagseftermiddagen. Nacka som är en av Stockholms ledande futsalföreningar såg ut som en svår nöt på förhand men Rågsved med ledarna Lynn, Muhaned och Fredrik i spetsen ville annorlunda och vann matchen efter en karaktärsinsats och därmed även hela serien. Stort grattis pojkar U17!

Herrarna till 1/8 delfinal i kvalet till Stockholm Cup
Herrarnas Stockholm Cup är upplagt på det sättet att turneringen är uppdelad på två sidor fram till och med att huvudturneringen slås samman med 4 lag från vardera sida.

För att vara med och tävla om medaljerna behöver Rågsveds herrar vinna tre matcher innan april månad och laget började på bästa sätt i 1/16 dels finalen mot Råsunda FC (div 6) på söndagskvällen. Råsunda började med 3 bonusstraffar som följd av nivåskillnaden på lagen, men Zamori Carlsson i Rågsvedsmålet räddade två av dessa vilket var en bra start för det grönklädda Rågsvedslaget. Ett extremt stort bollinnehav gjorde matchen till en ensidig historia och Rågsved vann med 8-1 tillslut där man kan skriva hem om kapten Valentino Pidres mål från 50 (!) meter.

Nästa omgång som ska spelas innan 8 mars möter Rågsveds IF Norrtulls SK (div 5) eller FC Wäsby (div 6).

På lördagen spelade herrlaget även träningsmatch mot seriekollegan Södertälje FK vilken slutade 3-2 till Rågsveds IF.

Följ hemsidan för fortlöpande rapporter om vår sportsliga verksamhet där bland annat flickor U14 spelar seriefinal om att ta hem sin futsalserie kommande helg mot Stockholm United FF.

Redaktionen
Herrarna vann årets första match!
2020-02-11 14:56
Herrlaget vilka vann division 4 förra säsongen träningsspelade för första gången i år i lördags mot FC Järfälla (Div 3) på ett grått Järfällavallen.

Ett disciplinerat genomförande ledde till 4-0 vinst. Kommande helg väntar två matcher för herrlaget, i form av träningsmatch mot seriekonkurrenten Södertälje FK på lördag, klockan 12.00 på Hagsätra IP. Samt på söndagen Stockholm cup mot Råsunda FC, div 6 vilka kommer att inleda matchen med 3 bonusstraffar.

Följ hemsidan för vidare rapportering!

Vårt damlag spelar årets första match mot kommungrannan Tullinge TP lördag 29 februari 12.00 på Brantbrinks IP.

Redaktionen
Tips: Fotbollsskola för 5-7 åringar i april
2020-02-07 16:18
Parallellt med alla ständigt pågående verksamheter vilka förövrigt blommar ordentligt, vill redaktionen flagga för årets fotbollsskola för att alla nya stjärnor!

För 5-7 åringar kommer fotbollsskolan bedrivas på söndagar mellan klockan 10.00-11.00 på Hagsätra IP. Spelaren får kostnadsfritt bra och rolig träning av Rågsveds IF ledare samt en t-shirt med Rågsveds IF logga. 

Fotbollsskolan startar i slutet av april och du anmäler ditt barn på länken som du ser här på hemsidans startsida!

Välkomna!

Redaktionen
BLI MEDLEM