SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
P U16
Vinnare i B-slutspelet November Indoor Cup 2016
2016-11-20 01:25
VINNARE!
Fantastiskt spel från grabbarna idag ett spel som vi jobbat med stenhårt.
B-slutspel men tänk på att det var 4 olika slutspel, så det fanns A,B,C OCH D Slutspel.
Vi börjar med första matchen där vi möter ett Spånga IS som verkligen sätter press från början men vi gör 1-0 målet, men matchen vänds och det blir 1-1 och sista sekunden sätter dom 2-1 till Spånga efter nonchalerande försvarsspel från våran sida. Flera misslyckade anfall och bollen ville helt enkelt inte sitta, men men det är som det är och vi är ett lag med självförtroende måste jag säga och tar upp kampen direkt i andra matchen och vi vinner mot Sundbyberg Grön med 2-0 fantastiska passningar mellan spelarna något som betyder enormt mycket för att briljera på planen. Sista matchen i gruppen spelas mot BK Forward från Örebro , ett lag som verkligen satt sitt spår i turneringen dom hade 2 vinster i bagaget och vi hade 1 vinst och 1 förlust. Bollen rullas igång och det är rätt grov press i början av matchen från BK Forwards sida men vi gör 1-0 efter 10 minuter.
Matchen börjar gå mot sitt slut och vi får in 2-0 i slutskedet av matchen får BK Forward ett mål med sig också och matchen slutar 2-1 till Rågsved fantastisk match och grym samarbete mellan killarna. Måste bara påpeka att BK Forward var bland dom lagen som verkligen presterade till max och väldigt fin fotboll och laganda i laget!!
Det som var synd var att BK Forward vann med målskillnad i gruppen med 2 mål mot oss och tog sig vidare till A-slutspelet. Men andra plats är inte fel och vi kommer till B-slutspel.

Dags för slutspelsfasen och vi ska köra ännu en grupp och vinnaren av gruppen tar hem B-slutspelet. 
Första matchen mot IFK Stocksund väldigt tight match och kämpande spelare som verkligen vill få det att funka och det blir 1-0 till oss och sen gör IFK Stocksund 1-1 efter några minuter. I slutskedet sätter vi 2-1 och i sista minuten får Stocksund en straff och matchen slutar 2-2 Grym match och fantastisk spelat från bägge håll!
Match nummer 2 spelas mot IFK Aspudden-Tellus grymt spelat från våran sida och fantastisk spel leder till att vi vinner matchen med 4-0.
Sista matchen spelas mot Sundbyberg VIT och dom spelar en bra fotboll och vi kämpar på och slår in 1-0 men Sundbyberg kommer tillbaka och gör 1-1 men det stoppar inte Rågsved och matchen slutar 4-1 Får jag påpeka bara att Sundbyberg hade gruppen i sin hand eftersom vi hade 4 poäng efter 1 vinst och 1 oavgjord och dom hade 2 vinster men det stoppar inte Rågsveds IFs fantastiska laganda och vi vinner och tar hem pokalen i B-slutspelet.

Måste bara säga att våra killar verkligen spelat en fantastisk fotboll och dessa underbara framspelningar och den kämparglöden vi har, det är det som gör att vi är så starka , är så glad över eran prestation , alla gjorde en toppen prestation !

STORT GRATTIS TILL BK FORWARD TILL ATT BLI VINNARE I A-SLUTSPELET OCKSÅ!!
OCH STORT GRATTIS TILL MINA KILLAR RÅGSVEDS IF VINNARE I B-SLUTSPELET.
BRA SPELET GRABBAR NI ÄR GULDVÄRDA! RIKTIGA FINALISTER!

Tack för mig så hörs vi 3 December när vi har nästa cup December Femman
Ha en trevlig helg allesammans så ses vi!