SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rågsveds IF
PASSION & AMBITION - sen 1958
P U16
Vinnare i Söderpokalen 2016!
2016-10-26 12:34
VINNARE!
Förlåt för att jag inte skrivit angående senaste matcherna men jag skriver dom såhär istället.
Sanktan blev klar för ett tag sen och tänkte gå igenom snabbt dom matcher som vi missade och fylla i.
Matchen mot Hammarby 1-1
Matchen mot Svensk-Palestinska 4-3 till vår fördel.
Matchen mot Stuvsta 1-0 vinst på hemmaplan till vår fördel. 
Det var de sista matcherna som vi missat i Sanktan.
Nu dags till cupen.
Första matchen mot Enskede IK riktigt bra fotboll från vår sida och matchen slutar 7-1.
Andra matchen i gruppen blev lite och ta i. Mycket slarv och vi kom inte till något avslut. I slutskedet av matchen får vår anfallare ett läge och sätter den matchen slutade 1-0 till vår fördel. Mycket snack angående sista matchen i gruppen mellan mig och grabbarna och jag e på dom som fan och säger åt dom att spela som dom gjort i första matchen och dom totalt kör över Vårby Gård IF och vinner matchen med 9-1 fantastiskt spel från grabbarnas sida.
Semifinal och det börjar bli pirrigt det är dags att lägga i femmans växel och de dags att ta hem ett A-slutspel. Grabbarna känner sig taggade och vinner matchen helt utan problem och motståndarna som heter Mälarhöjden körde ändå på och slog in 3 bollar på oss men matchen slutade 9-3 till vår fördel.
Finalister och vi möter Enskede IK inte dom som vi hade i gruppen utan ett annat Enskede Lag som spelade faktiskt bättre än vi trodde men grabbarna höll ihop och kände på sig att en vinst va på gång men i början blev det lite pirrigt eftersom Enskede IK gör 1-0 men vi vänder matchen till 5-1 och i slutminuterna får Enskede ett tröst mål matchen slutade 5-2 och grabbarna blev enormt glada! Suveränt spelat och vilken karaktär både på och utanför planen, alla lag som var med i turneringen tyckte att våra killar var fantastiska både i omklädningsrummet där dom är enormt disciplinerade och på planen där dom spelar en fantastisk fotboll med fantastiska passningar mellan lagkamraterna. Det landade till slut på 31 mål och 7 insläppta riktigt bra gjort!
Jätte roligt och få höra av andra lag också att man är disciplinerade precis som vi vill att dom ska tycka! Tack för mig och grymt spelat grabbar så ses vi nästa turnering i November Indoor om en månad. Tack för mig.